meanna.blogg.se
Anna Larsson

Dömande människor.

 
 
Jag fick starka reaktioner angående mitt inlägg igår, där jag skrev: ÄLSKAR verkligen en god kycklingsallad! Och då jag varken äter pasta, bröd, mjöl eller socker just nu passar det perfekt!  

 

Detta fick många att reagera och jag fick många kommentarer på hemsidan ask tex: att varför bantar du!? Du är redan en jävla pinne, Försöker du typ bli smal? Svarade bara på två stycken frågor om detta då jag verkligen tycker det är löjligt hur snabbt folk börjar dra slutsatserna att jag försöker banta och skriva saker som att: du är redan smal som en jävla pinne. Inte alls kul är det att höra, det är exakt samma sak som att säga till någon större du är redan tjock som en jävla elefant, enligt mig är det exakt samma sak.

 

Alla är vi byggda olika, vissa har stor benstomme andra har liten. Då jag alltid har varit smal har jag i hela mitt liv fått höra att jag borde äta mer. ALLA som känner mig bra vet att jag äter ungefär lika mycket som en häst och ÄLSKAR mat. Bara för att man är smal naturligt så behöver det inte betyda att man inte äter. Visst det finns smala människor som inte äter någonting där någonting har gått snett, kanske alla de skönhetsideal vi dagligen dränks utav. Men att dra slutsatser om en person bara för att hon/han är smal, det visar bara hur personen som precis dömt människan den inte vet någonting om är. Haha känner att detta blev ett väldigt tråkigt och surt inlägg med det är såhär jag tycker och det står jag för.

 

Till er som undrade om jag bantade, nej jag går på en väldigt lätt ’’detox’’ för att rena kroppen ifrån gifter. Därför har jag valt att inte äta något, bröd, pasta, socker eller annat väldigt onyttigt. Alltså bara för att jag ska renakroppen. Försöker alltså inte bli smalare, försöker bara att må bra. 

 
 
 
 

Today's outfit - Cool

 
 
 
 
Tja min Bitch-Bloggish ! 
Idag har jag inte gjort någonting alls, var först i skolan och efter det har jag bara varit hemma ätit, chillat, lyssnat på musik och pluggat. Skit tråkig dag men ibland behöver man sådana också! Imorgon är det fredag, har inget planerat direkt får se om jag drar ut eller om jag bara är hemma och chillar. Puss Haj! 
 
 

kycklingsallad

Hejj blogisen! Har varit på såå bra humör hela dagen, efter skolan som gick förvånansvärt fort åkte jag hem gjorde lite mat, chillade och gick ut och red en stund. Travade och galopperade nästan hela tiden så hästen var sådär gött trött och svett i slutet! Måste verkligen träna upp både min och hästens kondition haha. Efter jag varit ute hos hästarna kom jag in och slängde ihop en sallad ÄLSKAR verkligen en god kycklingsallad! Och då jag varken äter pasta, bröd, mjöl eller socker just nu passar det perfekt!  

 

 
 
 
 

today's outfit -Simple

 
 

Nytt på rummet

 
 
 
 
 
 
 

Wanties

Ska köpa två par skor, dock är der inte lätt att välja bara två när man hittar såå många fina!

Hår och naglar

Idag har jag inte gjort jätte mycket, varit hos frisören, slingat håret och klippt av de slitna. Håret känns så mycket fräschare efter man varit hos frisören! Har också fixat gelenaglar som håller i ca 3 veckor.









Selfie






1 vecka

1 vecka med helt nyttig mat! Here we go!
 

Träning

Idag har jag inte gjort så mycket, just nu sitter jag i bilen påväg hem ifrån ett behövligt träningspass på gymmet! Känns så skönt att äntligen få tränat! Nu ska jag hem dusch, äta och plugga inför No provet imorgon! Ha de gött puss haj♡
 
 

Måndag och tjock

Idag var emilia hemma hos mig, vi såg på film och tjockade oss med massa godis! Haha vilket man får göra när det är måndag. #MåndagsTröstÄta






Bryr mig inte

Jag är så frustrerad, sitter och pluggar till ett prov om rymden vi ska ha i skolan. Förstår inte varför vi måste kunna så mycket om svarta hål, röda jättar, nebulosor osv.. Bryr mig inte ett skit om det faktiskt. Och då kommer alla vuxna och säger att detta är almänbildande.. Ja det är de! Menar inte att man ska skita i att lära ut denna viktiga information för hur hade det sett ut om alla människor sprang runt på jorden och inte visste hur någonting fungerade. Men att bli betygsatt i hur väl man kan detta gör mig frustrerad haha tycker de räcker att man hört och vet hur det fungerar. Lat? JA!



Helt borta

Igår sov jag hela dagen, det började med att jag och Emilia vaknade och gick ner och åt frukost runt kl 12. Glass och pizza Mm... efter det kom hennes pappa, hon åkte hem och jag la mig i min säng med mobilen. Lyckades somna och vaknade sedan kl 6.. Heelt borta kände jag mig! På kvällen sedan åkte jag och Alice till Noah och hans kompisar vilket blev en ganska spännande kväll.. Haha mer tänker jag inte skriva. Puss! ♡
 

Pinsamt..

Igår efter skolan åkte jag in till mariedal för att vara tränare vilket gick jättebra! Barnen var så goa och glada vilket gör det jätte roligt att träna dem. Efter träningen åkte jag hem tjocka mig med pizza och ben & jerrys såå gott. Lite senare kom emilia som skulle sova hos mig, och vi två drog till alexander och elias. Och som vanligt skulle vi vara lite käcka och "skoja till det" så vi tog på oss gröna reflexvästar, någon orange väst gjord för 6åringar med massor av blinkande oranga lampor och en röd blinkande lampa att ha på huvudet.. + En snowracer som vi skulle komma åkandes på.. Det var bara det att när vi skulle gå 1km till hans hus, mötte vi en epa.. Och där satt vi två blinkande julgranar på en snowracer och skulle skoja till det.. De fick la sig ett gott skratt iallafall.. Gör iallafall aldrig om det haha.