meanna.blogg.se
Anna Larsson

Nyårsklänning

 
Har två superfina nyårsklänningar! Tyvärr kan jag bara ha en av dem och de suger..
 
 
 
 
 

Julklappar

Några av de julklappar jag fick!
Nu efter jag tagit kort på dem kom jag på att jag kunde lägga ut allt jag fick på mitt golv och skriva något käckt... Men nepp är man okäck så tar man ett kort i taget... 
 
 
Hoppas er jul varit bäst! 
                                          
 
 
 
 

Merry Christmas

 
 
 
 
 
God JUL! 
 
 
 
 

Ingen ork

 

Shit, är verkligen så sur och trött idag och har inte alls någon ork till att åka o träna och gå på möten hahah. Men det är ett måste hur mycket jag än vill krypa ner i min säng, tjocka mig me godis och se på Paradise hotel såå måste jag verkligen träna och gå på mötet.

 Lägger in lit bilder för att få motivation hahah behöver jag verkligen!

 

 
 
HA de BÄST! 
   
 
 
 
 

 


Taggad till tusen

Är verkligen såå taggad till fest och nyår! Kan knappt vänta, inte bara tills festandet och att umgås med mina vänner utan till att få gå i stilettklackar, dra på sig en snygg klänning med en riktig snygg sminkning. Ska verkligen bli såå sjukt kul!

 Gjorde ett kollage för er att inspireras av! hahah 

 

 

 Tips! Om du har en budget besök www.nelly.com såå snygga och billiga festkläder! 

 

 

Jul shopping

 
Är det bara jag eller känns det som om tiden gått såå fort? Redan den 10 december, känns så konstigt. Eftersom det bara är 14 dagar kvar till jul åkte jag och Emilia in till stan för att handla julklappar vilket var såå mysigt. Alltid mysigt att julhandla!

Fick tag i några julklappar i alla fall, har bara Ida, Emilia och pappa kvar nu haha. Dock har jag så grymma idéer till vad jag ska köpa! 

Hoppas ni lässer detta och blir nyfikna! 

Åhh börjar få julkännslor!

 

 
 
 
 HA de bäst! 
 

Vad jag tycker!

Tänker skriva ett första inlägg om vad jag verkligen tycker om det här med skönhetsideal och denna stora skönhets propaganda som vi dagligen utsätts för.


Och jag kan erkänna, jag bryr mig om mitt utseende, vem gör inte det? Alla gör det! Vissa mer, andra mindre. Detta tycker jag är okej, vem tycker inte om att se snygg ut?

Men den här besattheten om att du alltid måste vara vacker, alltid se perfekt ut, vara smalast, inte ha för stor röv, ha stor röv, ha perfekt hår, ha den perfekta outfiten, ha liten näsa, fylliga läppar osv SÅDANT tycker jag är såå patetiskt. Nu menar jag inte att det är patetiskt att vara osäker på sig själv. Det är patetiskt att media, internet osv skapar en sådan besatthet och en sådan stor osäkerhet hos människor. När jag tänker på detta blir jag bara så irriterad haha.

Jag förstår att det finns så många osäkra tjejer & killar där ute när vi dagligen proppas fulla med tips på hur man går ner i vikt, tar bort rynkor, bleker tänderna, får större röv/bröst, får håret att se perfekt ut. Vi får se pinsmala modeller göra reklam på tv/internet. Tänk efter, har du någonsin sett en modell som inte varit pinnsmal? Antagligen inte, eller också kanske du gjort det, men i hur många reklamer då? Inte alls många. 


Det jag ville få ur mig med denna texten var att jag tycker ALLA människor ska vara nöjda med sig själva. Det är samhället som gör fel! Bara du själv är nöjd med hur du ser ut ska du vara nöjd! Om du inte är nöjd med dig själv, försök då att se de vackra (du är vacker!) istället för att fokusera på felen du tycker dig ha. Detta är såå svårt men när du är nöjd med dig själv kommer du känna dig oslagbar!


Själv kämpar jag fortfarande, men en dag ska jag hitta modet att vara nöjd med mig själv och skita i andra! 

 

 
HA DE BÄST!