meanna.blogg.se
Anna Larsson

Don't trust that hoe

Halloween är äntligen här! Jag kan säga att jag INTE hör till dem som tycker halloween är någon lame tradition som vi svenskar tagit ifrån USA, Jag älskar halloween! Är super taggad för att klä ut mig och gå på helgens halloweenfester! För en gång skull är allt fixat och planerat också! haha Dricka, fester oxh halloween outfit! Detta kommer bli bra! 
 
 
 

Mysdag

Igår hade jag en riktig mysdag i göteborg med mammi och syrran! Egentlien skulle jag inte köpt någontilng alls utan följde bara med för att finnas där som deras smakråd haha. Men det blev en del shoppande för mig med! Köpte lite festkläder, tröjor och ett par skor!  
Och såklar blev det fika på espresso houe! ÄLSKAR deras mackor.
 
 
 
 
Nej.. Du köpte kläder och skor för dina pengar...
 
 
 

känner mig duktig idag

Idag blev en av de få dagar då jag orkade byta om till träningskläder och faktiskt träna! Efter allt kämpande, svettande och känslan av att bara vilja ge upp! Känns det så sjukt skönt nu efteråt! Saknar den känslan av att vara helt slut i musklerna efter ett träningspas! Får se till att det blir oftare!

Just nu sitter jag och pluggar matte, har inte förstått ett skit på lektionerna och därför har jag i helgen suttit och räknat om nästan allting! Men vad gör man inte för sin framtid!.. hehe